frågestund!




Vi tänkte ha en liten frågestund nu på bloggen så sätt igång att ställa frågor! Ni får fråga om vad som helst skolan, vänner, ridning, kläder. Aa men ni fattar, ni kan fråga om allt! Och vi ska försöka svara så bra som möjligt!

Kram TEAM SASO!

Skogsritt

Hej på er! Var ute och tog en mysig skrittur med min pålle i skogen innan idag! :)
Mysigt♥


bloggpaus

Hej!

Blev visst en lite paus för både mig & Sandra som ni säkert märkte! men man behöver det ibland, alltid lite jobbigt att hinna med allt ;) Sen sist har jag bla haft prao & varit på årets första hopptävling! Första veckan på praon var jag hos min frisör, vilken var helt okej men inte lika bra som andra veckan! Då var jag hos vet Helena Dahlén i klavre & hos Johanna Habbe här i Åseda! Så grymt kul, verkligen! :D Fick vara med & se när det kastrerade massa katter, akutsydde ihop en hunds tass mm & så fick jag vaccinera hundar & katter själv! :)
Jag vet iaf vad jag ska bli när jag blir stor! bara en hel del plugg innan dess ;) haha

Hopptävlingen, som var i nybro då, gick inte alls lika bra.. inte jätte nöjd, men det var ju första tävlingen för iår ;) Första klassen var han alldeles för seg men stannade iaf bara på ett hinder. I andra var han väldigt pigg, & det var jag nöjd med för det var mitt mål från frst, men han hade ingen "underenergi" och sprang mest på framåt iaf & så kunde jag nog ridit lite mer.. så vi vägrade ut oss, eller blev uteslutna, haha det låter lite finare ;)

Föresten, vi kanske ska ta igen blogpausen med en frågestund!? Vad tycker ni om det? :)



/Sofia


så söta

haha :)


You light up my world

åååh, så jäkla bäst häst jag har! ♥

hoppning i onsdagsgruppen idag, alltid lika kul!
körde den här övningen idag:

fint jag ritar va? paint♥
så iaf och alla hästarna tyckte det var jätte kul, så Duffen var ju super pigg! när vi hoppade den röda pilen så knöt vi tyglarna några gånger och stod upp och höll ut händerna, jätte kul, särskilt på sista oxern på 90+ kändes det verkligen som man flög! :D och så avslutade vi med den på 1,10 typ :)
så jäkla härligt när han går så här bra, han kan vara lite seg i början men när vi börjar hoppa så... ;) vilken känsla!
grymt vad jag älskar dig! ♥♥


det med ja..

.. kanske ska säga hur det gick i ramkvilla med hans kli, men det vet jag ju inte än.. ;) men det funkade bra, de tog endel prover och kollade igenom pälsen på honom och så! :) De skulle skicka det tillett labb eller något så skulle vi väl få svar efter 2 veckor vad det är för något! :)


löshoppning dg

Hej där! En liten film från i fredags då vi var ute och löshoppade Duffy, mamma filmade tills kameran dog... ;)



Han hoppar lite väl högt med huvudet, men på ett par ställen får han till det! Han brukar var lite bättre med det, hoppar nästan perfekt annars, skryt skryt, men men ;)

/Sofia


Ramkvilla!

Halloj!
Idag i em ska pappa och jag ivög med Duffy till Ramkvilla och kolla uppa han kli... Ska väl bli en ordentlig undersökning av vad det kan vara nu då, inget avv allt det vi försökt med har ju funkat :/ Och så har han ju gått utan krafft i två veckor för att se om han var allergisk mot det, men det verkar det ju inte som! :)
Vi ska vara där halv 3, så blir ledigt från skolan två sista timmarna, så hoppas det funkar nu då!! ..


gammal bild! ;)


RSS 2.0