just nu!



Sitter och försöker planera in lite tävlingar till våren, första blir väl Nybro nästnästa veckan hade jag tänkt, antagligen 80+90 för att börja lite lätt ;)


I bilen

bara 5 timmar kvar nu -.-

Trysil

Hejsan! Igår åkte vi över till norge en sväng för Trysils grymma backar! :)


@norge


Blåst iväg!

Hej! Nu i eftermiddag var vi en sväng i Lindvallen och åkte lite, herregud vad det blåste då! Nere i dalen var det nästan vindstilla men uppe på toppen blåste man nästan iväg, eller man gjorde väl det :-) Fast det var ju lite kul också, haha! Annars åkte vi mest i halfpipern, försökte lära mig själv att hoppa upp på sidorna och svänga runt i luften vilket gick sådär ;-) aja, ha det bra ! <3

kvällsåk


Mot Kläppen!

Idag satsar vi på kläppen, mitt favoritställe :-) grymma väldigt olika backar, ett berg istället för ett vanligt fjäll typ ;-) Riktigt bra snowboard backar, för er som inte vet så åker jag snowboard... Fast det är typ bara andra året jag åker så jätte grym är jag ju inte, fast jag kan ju åka iaf! :-)

30 dagars listan fråga 5

5. Favoritbilder jag tagit

Jag kan inte påstå att jag är någon vidare fotograf. Det är nog faktiskt mamma som är fotografen i familjen. Hon brukar ta korten och jag brukar sitta på hästen. :)
Men här är en bild på underbara Tove och Cindy som jag tog i somras.


Detta är min favorit bild jag börjar alltid skratta och tänka tillbaka på hur glad du var när du hade hoppat detta hindret "i galopp", status! :) puss

30 dagars listan fråga 3 & 4

Dag 3. Det här behöver jag träna mer på:


Jag har väldigt höga krav på mig själv(speciellt inom ridningen) och jag är inte den som säger att detta är jag grym på och detta är jag helt out standing på. Jag har mycket lättare för att säga saker jag måste träna på. Så det är väl en sak jag borde träna mer på kanske.


1.Jag har mina handleder som jag gärna böjer på. Måste sluta med det!


2.Sen har jag lätt för att fastna med blicken på hästens hals.


3.Mitt knä petar gärna utåt istället för att ligga runt om när jag rider. Låter lite kul men det är sant.



DAG 4. Det här är jag bra på:


Som sagt så är jag inte så bra på att säga vad jag är bra på men om jag måste:


1.Variera underlaget för hästen, har iaf blivit bättre på det sista tiden!


2.Jag är väldigt noga med att min häst mår bra och har det den behöver tex vatten, skötsel vi skador är jag noga med att hålla rena, likaså att borsta hästen noga mm.


3.En sak som är ganska bra med mig är kanske att jag inte blir jätte nervös inför tävlingar, jag brukar vara väldigt fokuserad och då hinner man inte med att vara nervös (HAHAHA).




/Sandra


i like it


:)


@sälen

Hej, just nu sitter jag i "vår" fjällstuga och kollar på James Bond :-) ganska najs att tillbringa lovet här uppe i sälen! Lite segt bara att det nä tog åtta timmar att åka hit... Aja hoppas ni får ett bra lov så hoppas jag att det blir lite uppdatering från mig, annars har ni ju alltid Sandra ! :-) puss hej

w0w

satan vilket skit dåligt uppdatering! inte blev det bättre nu heller ;)

i get a good feeling, yeah

Ikväll körde vi på hoppning i Onsdagsgruppen, och det är ju inte helt fel! :) Alice och jag utan sadel!
Vi hoppade lite studds utan stigbyglar och tyglar, lite åttvolter och hoppade lite snett på hindrerna... avslutade med en linje på medellinjen som vi faktiskt tog sista hindret på 1.05 :D

avskrittningen bev okså lite kul, men jorden runt & stå på hästens rygg! haha, faktiskt bara jag som klarade det, eller försökte! ;D kunde faktiskt stå helt upprätt när han skrittade, lite stund iaf! haha, tur att jag har snäll häst iaf! ♥


hej igen ja

oops! dåligt bloggat, men ska fixa nya designen nu!

se yah!


kallt'tt

Hej!
huuh, när man kollar på termometern och ser att det är - 19,9 grader ute är man ganska glad att man sitter inne & myser & kollar på mellofestivalen & Shelock H... & att hästen har ett varmt täcke på sig med förstås! :)
kul konfaträff idag, träffade några av tränarna och pratade lite mer om upplägget till sommaren! några glada tjejjer med: http://idaochbecca.blogspot.com/ :)

lite kul sak på vägen hem med ;) jag tänkte räkna ut när var hemma ungefär..

jag: hur länge har vi åkt?
sandra: 10 min? :/

haha, ni kanske inte fattar med det lät typ som, är vi hemma snart när man har 40 mil kvar typ ;)

aja, fast det var ju inte så jag menade..

:)

hihi



sakknarrr! ♥

mysfredag

hej! :) hemmakväll med familjen blev det idag! massa mys med god mat, chips & bubbelbad!
eftersom det är så grymt kallt nu så blev det inte så mycket ridning idag, tog bara på broddarna och slängde ett tjockt täcke över oss och tog en mysig skrittur! :)

Imorgon taggar vi till flyinge & konfa träff! :) blir att få träffa endel av tränaran denna gång, skoj!




nej sandra

det är inte bara du!




RSS 2.0